4 Şubat 2012 Cumartesi

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Suriye'de katliam: 260 ölü!

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Suriye'de Humus kentine havadan ve karadan gece düzenlenen saldırılarda en az 260 kişi öldü, yüzlerce kişi de yaralandı. Ölenlerin arasında kadın ve çocukların da bulunduğu bildirildi.

Al Arabiya televizyonu ise Humus'a düzenlenen saldırıda 337 kişinin öldüğünü ve 1THREE HUNDRED kişinin de yaralandığını açıkladı.

Evlerdeki cesetlere ulaşılmadığını belirten Al Arabiya televizyonu, ölü sayısının daha da artabileceğini kaydetti.

Saldırılarda iki caminin yıkıldığı ve cami enkazından onlarca cesedin de çıkarıldığı vurgulandı.

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi örgütü, Beşar Esad'a bağlı askeri güçlerin Humus kentinin El Halidiye bölgesini bombaladığını, ölü sayısının 260'a yükseldiğini duyurdu.

Muhalif Suriye Ulusal Meclisi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Rusya'yı Esad rejimini kınamaya ve BM Güvenlik Konseyi'nen çıkacak karara destek vermeye davet etti.

El Halidiye bölgesindeki görgü şahitleri, Suriye güvenlik güçlerinin mahalleye 300 havan topu attıklarını ve evlerin cesetlerle dolu olduğunu belirtti.

Gece sokaklardan kadın ve çocuk seslerinin yükseldiğini belirten görgü şahitleri, hastanelerin yaralıları tedavide yetersiz olduğunu kaydederek Müslüman ülkelere acil yardım çağrısında bulundu.

AA'yı telefonla arayan Suriyeliler, sabah saatlerinde de Humus'a saldırılar düzenlendiğini ifade etti. Yaralılara müdahale etmek için sağlık personelinin yanı sıra tıbbi malzeme eksikliği yaşandığını belirten Suriyeliler, Türkiye'den acil yardım talebinden bulundular.

Muhalefete suçlama

Suriye Enformasyon Bakanı Adnan Mahmud, muhalefeti BM Güvenlik Konseyi'nin Suriye ile ilgili karar tasarısını etkileyebilmek için Humus kentini bombalamakla suçladı.

Mahmud, "Suriye ordusunun Humus kentindeki mahalleleri vurduğuna ilişkin haberlerin asılsız ve yanlış olduğunu, bu bilgilerin BM Güvenlik Konseyi'nin toplantısı nedeniyle, bilgi savaşı çerçevesinde verildiğini" belirtti.

"Arap ve Batı basınının bu saldırısının bölgede Suriye Ulusal Konseyi tarafından kışkırtılan silahlı terör gruplarının artışıyla aynı zamana denk geldiğini" ifade eden Mahmud, bu grupları "Humus sokaklarında ve mahallelerinde ayırt etmeksizin ateş açmakla, orduyu işe karıştırmaya ve gerçeği çarpıtmaya çalışmakla" suçladı.

Mahmud, bazı televizyon kanallarını bombardımanlarda ölen, silahlı terör grupları tarafından kaçırılan ve öldürülen vatandaşların cesetlerini göstermek, böylece BM Güvenlik Konseyi'nin toplantısı sırasında bazı ülkeleri etkilemeye çalışmakla itham etti.

Obama'dan Suriye rejimine suçlama

Bu arada ABD Başkanı Barack Obama, Suriye'nin Humus kentinde düzenlenen, 200'den fazla kişinin yaşamını yitirdiği saldırılardan sonra, Suriye rejimini "sivilleri öldürmekle" suçladı.

Obama, yaptığı yazılı açıklamada, "Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın kendi halkına karşı işlediği cinayet ve suçlara son vermesi, iktidarı bırakması ve bir an önce demokratik geçişe izin vermesi gerektiğini" belirtti.

Açıklamada Obama, dün Suriye hükümetinin, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yüzlerce Suriye vatandaşını öldürdüğünü belirterek, Suriye hükümetinin Humus halkını hedef alan bu menfur saldırılarını sert şekilde kınadığını, yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı dilediğini ifade etti.

Daha iyi bir gelecek için Suriyelilerle çalışmaya hazır olduğunu belirten Obama, tüm hükümetlerin vatandaşlarını korumaktan sorumlu olduğunu, vatandaşlarına saldıran ve onları katleden hükümetlerin yönetmeyi haketmediğini vurguladı.

Obama açıklamasında, "Suriye rejiminin halkını korkutarak iktidarda kalma politikasının sadece onun güçsüzlüğünü ve düşmesinin kaçınılmaz olduğunu gösterdiğini" belirterek, "Esad'ın Suriye halkını yönetme hakkı yok, halkının ve uluslararası toplumun gözünde meşruiyetini kaybetti" ifadesini kullandı.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder